Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Habertürk’ten Fatih Altaylı’ya konuştu. İnce, Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında, “Ben de dün aynı şeyi söylüyordum arkadaşlara. İkinci tura ben ve Kemal Bey çıkarsak gerçekten çok eğlenceli olur” dedi.

Kemal bey lehine çekilirim

Adaylıktan çekilmesi hakkında da İnce şunlar dile getirdi:

“Ben çelebi adamım. Kadir kıymet bilen adamım. Bu memleketi herkesten çok seven adamım. Kimse merak etmesin, gerektiği anda gereğini yaparım. Durumu değerlendiriyorum. Kendi adıma değil, Türkiye adına. Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim”

Altaylı, İnce’nin bu sabah kendisine, “Hatay’a gidiyorum. Yolda sevgi seli var. 2018’deki gibiyim. Ama memleketin önüne takoz da olmam elbet Ama Kemal Bey ile 2. tura kalırsak ve Recep Tayyip Erdoğan 3. olursa da şaşırmam. Bot hesaplarla bu ilgi olmaz” mesajını yolladığını yazdı.

İnce el uzatılmasını bekliyor

Altaylı İnce’nin açıklamalarına ilişkin olarak, “Benim anladığım kadarı ile CHP’den kendisine ve partisine bir el uzatılmasını bekliyor Muharrem Bey. Ne de olsa hepsi eski dostları. Niye olmasın.” yorumunu yaptı.

Editör: Duygu Kaya