TUGAY CAN / İZGAZETE - 24TV Günün Manşeti programının sunucusu ve Star gazetesi yazarı Murat Çiçek, CHP Eski İzmir  İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir’in sosyal medya paylaşımını yayınlayarak Özdemir’i hedef gösterdi. “Banu Özdemir gibi trollerin neden haber vermiyorsunuz diye sormasına karşı çıkıyorum. Utanmasalar şehitlerin görüntülerini paylaşın diyecekler.” şeklinde skandal bir açıklamada bulunan Çiçek, ayrıca Zeytin Dalı operasyonunda resmi kuruluşların bilgi vermesinin doğru olmadığını savundu.

RESMİ KURULUŞLARIN BİLGİ VERMESİ DOĞRU DEĞİL

24TV Günün Manşeti programının sunucusu Murat Çiçek, CHP Eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'i "Utanmasalar şehitlerin görüntülerini verin diyecekler." ifadeleriyle hedef gösterdi. Banu Özdemir'in İstanbul yöneticisi olduğunu sanan Çiçek sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir’in resmi kuruluşlar hemen açıklama yapsın şehvetiyle paylaşımda bulunması neye hizmet ettiğini gösteriyor.” 

Çiçek ayrıca Zeytin Dalı operasyonunda resmi kuruluşların bilgi vermesinin doğru olmadığını savunarak, vatandaşın bilgi alma hakkının karşısında olduğunu da göstermiş oldu.

TAYİZ DE GERİ DURMADI

24 TV’de yayınlanan Günün Manşeti programında Murat Çiçek’in skandal ifadelerinin ardından bu sefer de programın bir diğer ismiAkşam gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz de “Bazıları şehit haberleri gelince nasıl bir bayram yaparız nasıl bir curcuna yaparız, nasıl hükumete, Türk Silahlı Kuvvetlerine olan güveni, morali sarsarız derdindeler. Pusuda yatmış gibi bekliyorlar.” ifadeleriyle Banu Özdemir’i hedef göstermekte geri durmadı.

İŞLERİNE GELDİĞİ GİBİ

24 TV “Banu Özdemir şehit diyemedi” algısı üzerinden, farklı düşünen sesleri hedef göstermeye devam ederken, Banu Özdemir’in attığı bir başka tweet olayın gerçek yüzünü gözler önüne serdi.

İşte o tweet;

ADALET YÜRÜYÜŞÜNÜ ANLATMIŞTI

Siyaset bilimci olan ve aynı zamanda iki dönem Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan yardımcılığı görevini üstlenen Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran ile 9 Temmuz arasında gerçekleşen ‘Adalet Yürüyüşü’ nü "Turuncu'nun Seyir Defteri /Adalet Günlüğü" kitabıyla anlatmış ve büyük beğeni kazanmıştı.

Editör: Haber Merkezi