Uzunca süredir izgazete.net için süresiz yazılar yazan, Bisikletli Ulaşım Derneği Başkanı ve Yaya Derneği Başkan Yardımcısı Tanzer Kantık, haftalık yazılarıyla her Cuma günlük İz Gazete’de okurlarla buluşacak. Kantık aynı zamanda ayda bir gün ise İz Gazete okurları için ‘Bisiklet Sayfası’ hazırlayacak.

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN TIKLAYIN

TANZER KANTIK KİMDİR?

Tanzer Kantık, 1977 yılında Manisa'da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi'nde iki yıl makina eğitimi aldıktan sonra aynı üniversitenin Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Heykel Bölümü'nü kazandı. Lisans eğitimini burada tamamlayan Kantık, heykel ve tasarım alanında çeşitli ödüllere sahiptir. Kariyerine endüstriyel tasarımcı olarak devam etmektedir. BirGün, Cyclist Türkiye, Sanatatak, CityFixTurkey ve Yeşil Gazete'de konuk yazar olarak yazıları yayınlanmaktadır. Sivil toplum alanında Bisikletli Ulaşım Derneği'nde başkanlık, Yaya Derneği'nde başkan yardımcılığı görevlerini sürdürmekte olan Kantık, aynı zamanda bisiklet aktivistidir. İki yıldan fazla süredir İzGazete'de yazılarıyla yer alan Tanzer Kantık, bundan sonra her cuma köşesinde kent, ulaşım, bisiklet, tasarım ve müzik ile ilgili yazılarıyla düzenli olarak sizlerle birlikte olacak.

LANSMAN 23 AĞUSTOS’TA…

Gazetemiz 26 Ağustos’tan itibaren İzmir’in dört bir tarafında günlük olarak bayilerde olacak. İzmir’in yerel gazetelerinin aldığı karara uyarak, Pazar günleri hariç her gün çıkacak olan günlük İz Gazete’nin lansmanı ise, 23 Ağustos Cuma günü saat 19’da Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılacak.

Editör: Haber Merkezi