İz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal, Yeni Asır Gazetesi Haber Müdürü Erhan Gülenç, Egedesonsöz Yazarı Hanzade Ünüz ve Manşet Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Hasan Çölmekçi, Kanal Ege Genel Yayın Yönetmeni Oya Pardak’ın moderatörlüğünde canlı yayında gündemin sıcak konularını tartışacak, yerelden genele çarpıcı konuları enine boyuna masaya yatıracak.

'HAFTADA BİR YAYINLANACAK'

Kanal Ege Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Oya Pardak programın çok yakında başlayacağını belirterek, “Bu programın İzmir’in demokratik tartışma kültürüne katkı sağlayacağına inanıyoruz. Gündemdeki tüm konuları değerli gazetecilerle birlikte konuşacağız. Adından da anlaşılacağı gibi ‘SÖZ HAKKI’ her görüşün özgürce ve demokratik şekilde dillendirileceği bir program olacak. Söz Hakkı’nda herkesin sözüne yer var. Programın beğeniyle izleneceğini umuyorum. Programımız haftada bir yayınlanacak. Yayın gününe izleyicilerimiz ile birlikte karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.

'HAKKIMIZI KULLANMAK İSTİYORUZ'

İz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal da programı heyecanla beklediğini belirterek şunları söyledi: “Bizim de söyleyecek sözümüz var ve hakkımızı kullanmak istiyoruz. Karşıt fikirlerin bir arada konuşulup tartışılmasının bu siyasal iklimde çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Program beni heyecanlandırdı, sabırsızlıkla yayın gününü bekliyorum.”

Editör: Haber Merkezi