1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Gündoğdu Meydanı'nda onbinlerce İzmirli bir kez daha 'hayır' dedi. İşçi sendikalarının ve gençlerin 16 Nisan göndermeli pankartlarının damga vurduğu kutlamada Cumhuriyet Halk Partisi'nin katılımı ise yine eleştirilere neden oldu.

Twitter fenomeni Süpertitiz, 'İzmir İl Başkanlığı' imzalı 1 Mayıs pankartını eleştiren bir tweet attı. CHP'nin İzmir'deki gücüyle pankartın boyutunun ters orantısına dikkat çeken Süpertitiz şu ifadeleri kullandı: "26 milletvekilinin 14'üne, 31 belediyenin büyükşehir dahil 23'üne sahip CHP İzmir İl Örgütü, bugün alana 2*1 avuç içi kadar pankartla geldi." 

İLGİLİ HABER: 1 Mayıs'ta on binlerce yurttaş bir kez daha 'hayır' dedi

Süpertitiz eleştirilerini şöyle sürdürdü: "Allah sabır versin, ne diyeyim. Alan nasıl domine edilir, kitle psikolojisi nasıl yönetilir, coşku nasıl sağlanır, motivasyon nasıl artırılır... Bir dizi soru falan filan."

Süpertitiz'in tweetine başka kullanıcılar da yorumlarıyla destek olurken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 Nisan'da YSK'ya yönelik sözlerine çağrışımda bulunan bir kullanıcı "Böyle bir şey olabilir mi?" yorumunu yaptı. 

Bir kullanıcı Süpertitiz'in tweetinin altına CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sinirlenmiş fotoğrafını yorum olarak attı. Diğer yorumlar ise şu şekilde:

-"A4 kağıdına bassalardı"

- "Boyu değil işlevi önemli olsa gerek"

- "KK hayırcilar bizi sevdi dedi, bu özgüven nerden diye azarlandi. Emekçilerden rol çalma gibi düşünülmesisi için küçük! Olamaz mı?"

- "Kütahya ADD bile daha iyisini yapmıştır!" 

CHP CENAHINDA POPÜLER

Süpertitiz, twitterda özellikle CHP'liler tarafından takip edilen fenomen bir hesap. Son aylarda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını kıyaslayarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e yaptığı sataşmalarla gündeme gelen Süpertitiz, dönem dönem de CHP içi tartışmalara dair yorumlar paylaşıyor. 

İLGİLİ YAZI: Genel-İş 1 Mayıs’ın onurunu korudu: "Hırsız Erdoğan, işbirlikçi YSK"

 

Editör: Haber Merkezi