İz Dergi’nin çeşitli sayılarında yazıları yayınlanan Banu Özdemir, 26 Ağustos’tan itibaren günlük olarak bayilerde yayınlanacak olan İz Gazete’de her pazartesi okurlarımız ile buluşacak.

BANU ÖZDEMİR KİMDİR?

Banu Özdemir, İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler, AB ve Siyaset Bilimi mezunudur. Öğrencilik döneminde birçok uluslararası organizasyonun koordinatörlüğünü yürütmüştür. 2016'da ABD Ankara Büyük Elçiliği tarafından Uluslararası Liderlik programına seçilmiş ,ABD 'de gerçekleşen 5 haftalık programda Türkiye'yi kurumsal olarak temsil etmiştir.

Kadın, doğa, insan ve hayvan hakları aktivisti olan Özdemir, Hayvan Hakları Federasyonu, Kadın Cinayetleri Durduracağız Platformu, UNICEF gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif gönüllü olarak çalışmaktadır.

15 Haziran 2017'de başlayıp 24 gün süren Adalet Yürüyüşü'nü anlattığı ve önsözünü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' nun yazdığı Turuncu'nun Seyir Defteri adlı bir kitap kaleme almıştır.

İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Halen çeşitli dergi ve gazetelerde yazı yazmakta, kurumsal iletişim ve proje danışmanlığı yapmaktadır.

LANSMAN 23 AĞUSTOS’TA…

Gazetemiz 26 Ağustos’tan itibaren İzmir’in dört bir tarafında günlük olarak bayilerde olacak. İzmir’in yerel gazetelerinin aldığı karara uyarak, Pazar günleri hariç her gün çıkacak olan günlük İz Gazete’nin lansmanı ise, 23 Ağustos Cuma günü saat 19’da Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılacak.

Editör: Haber Merkezi