İZ GAZETE - Koronavirüs nedeniyle kültür sanat etkinliklerine ara veren İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni bir çözüm buldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yarın keyifli bir konseri canlı olarak yayınlayacak.

İzmir’de rembetiko müziğin sevilen isimlerinden olan Agora Minör topluluğu yarın saat 20:30’da canlı yayında konser verecek. Korona Günlerinde Ev Konseri konseptiyle gerçekleşecek konser İzmirlilere keyifli dakikalar yaşatacak.

‘KALBEN BİR ARADAYIZ’

Konser ile ilgili gazetemize konuşan Agora Minör “Salgın nedeniyle programlarımızın ertelenmesi ve müzik çalışmalarımızın sekteye uğramasının ardından müzikfaaliyetlerimizi yürütebileceğimiz farklı kanallar peşine düşmüştük ve bu süreçte İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ev Konserleri programına dahil olduk. Yarın müziğimizle ulaşabildiğimiz herkesle, her ne kadar sosyal izolasyona tabi olsak da, fiziken en uzak ama kalben bir arada olduğumuz ve yaşadığımız sorunların üstesinden birlikte gelebileceğimizi bilerek konserimizi gerçekleştireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi