Bornova Kültür Merkezi’nde  gerçekleştirilen söyleşilerin ilk konuğu olan Levent Üzümcü’nün ardından yazarlar Prof. Dr. Uğur Batı ve Canan Tan ile gazateci-yazarlar Özgür Mumcu ve Enver Aysever Bornovalılarla buluşacak. Her hafta bir konuğun ağırlanacağı etkinlikte Türk edebiyatı üzerine görüşlerini aktaracak olan yazarlar söyleşinin ardından imza günü ile hayranlarıyla bir araya gelecek.

Bornova Belediyesi,  Türk edebiyatının usta isimlerini “Usta Kalemler Edebiyat Söyleşileri” ile ağırlamaya devam ediyor. 5 ünlü ismin konuk olacağı etkinlikler  Bornova Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Ünlü Oyuncu Levent Üzümcü ile başlayan söyleşiler 21 Mart 2018’de yazar Prof. Dr. Uğur Batı ile devam edecek. Batı, saat 15:00’te başlayacak olan söyleşinin ardından imza günü ile hayranlarıyla buluşacak. 24 Mart tarinde gazateci - yazar Özgür Mumcu Bornovalılar ile saat 18:00’de biraraya gelirken, 11 Nisan’da da gazateci – yazar Enver Aysever saat 15:00’te söyleşilerin konuğu olacak.

“Usta Kalemler Edebiyat Söyleşileri”nin kapanışı ise Ünlü Edebiyatçı Canan Tan ile yapılacak . 18 Nisan saat:15:00’te Bornovalılar ile buluşacak olan Tan, söyleşide edebi kimliği, yaşamı ve Türk edebiyatı üzerine görüşlerini paylaşacak.

Editör: Haber Merkezi