İZ GAZETE - Albüm hakkında 'Bizler de bu satırları okuyan herkes gibi mevcut eğitim biçiminin ve içeriğinin çocuklara verebileceği bir şey olduğunu düşünmüyoruz, hatta 'köreltmese bari' temennisiyle çocukları okullarına gönderiyoruz. Ama bunun (u)mutsuzluğunda kalmak istemediğimizden, en iyi bildiğimiz şeyi yapıyoruz; çocuklarla sorgulama, barış, ekoloji, emek, birlik olmak, toplumsal cinsiyet rolleri, eşitlik, evrim gibi temaları buluşturan şarkılar bestelemeye devam ediyoruz.' değerlendirmesini yapan Şubadap üyeleri 'Albümün tüm hakları hiç kimsenin, çok ısrar ederseniz tüm çocukların ifadelerini kullandı. 

Şubadap Çocuk aynı zamanda 7 Ekim'de 'Çocuklarla Çocuk Şarkılarını Buluşturuyoruz' şiarıyla 42 günlük bir Türkiye turnesine çıkıyor. Yol boyunca Duvara Karşı Tiyatro Topluluğu, Merhaba Sanat Tiyatrosu, Yenikapı Tiyatrosu ve mim sanatçısı İlker Kılıçer, turnede dönüşümlü olarak çocuklarla buluşacak.

Konserlerin tarih ve yerlerini Şubadap Çocuk’un facebook sayfasından öğrenebilirsiniz.https://www.facebook.com/subadapcocuk/

Albümü dinlemek isterseniz; http://bit.ly/2y1k3GJ

Şarkıları teker teker indirmek isterseniz şu bağlantıdan gidebilirsiniz: bit.ly/subadapdutk

Editör: Haber Merkezi