Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, sanatçının unutulmaz eserlerini seslendirdi. Sami Büyüköztekir’in şefliğini üstlendiği Koro müzikseverlerden yoğun ilgi görürken, ayakta kalan vatandaşlar için ek sandalyeler getirildi.

Türkiye’nin sanat güneşi Zeki Müren vefatının 21’inci yılında Bornova’da düzenlenen konser ile anıldı. Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinlikte Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. Zeki Müren’in unutulmaz şarkılarının seslendirildiği konser Bornovalılar’dan da büyük ilgi gördü. Konser Salonu dolup taşarken ayakta kalan vatandaşlar için ek sandalyeler getirildi.

Zeki Müren’i anma konseri iki bölüm halinde gerçekleşti. İlk bölümde Sami Büyüköztekir’in şefliğinde sahne alan Bornova Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sanat güneşinin birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise konuk sanatçılar Yard. Doç. Dr. Özgen Küçükgökçe ve Öğr. Gör. Barış Doğan Bornovalılara müzik ziyafeti sundu. Gecenin finalini ise İzmir’in tanınmış şarkıcısı Mikrop Hikmet yaptı. İzleyici olarak katıldığı etkinlikte ısrarlar üzerine sahne alan sanatçı, Zeki Müren’in “Bahçevan” şarksını seslendirdi. Hareketli sahne performanısı ile de Bornovalıları coşturdu.

Gecede emeği geçenlere teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Atila, “21 yıl önce aramızdan ayrılan sanatçımız Zeki Müren’i hasretle anıyoruz. Her kesimden insanı biraraya getirebilen Zeki Müren, Barış Manço ve Neşet Ertaş gibi sanatçılarımızın eserlerini ve anılarını düzenlediğimiz etkinliklerle yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi