MaviBahçe ile KlorakSanat işbirliğinde düzenlenen Mezat Günleri’nin ikinci etkinliği Antika Mezatı, MaviBahçe Çarşı’da gerçekleşti. Cam altı ve ahşap işçiliği örnekleri, porselen ve cam objeler, retro eşyalar, murano camların sergilenip satışa sunulduğu etkinlikte Osmanlı ve Erken Cumhuriyet Dönemi takıları en gözde ve dikkat çeken eşyalar arasında yerini aldı. Koleksiyonluk ürünlerin de bulunduğu mezat antika tutkunlarını da buluşturdu. Etkinliğin gelirinin yüzde 2’si sokak hayvanları yararına kullanılmak üzere Hayvanlar İçin Proje Derneği’ne bağışlanacak.

YEREL SANATÇILARA DESTEK

KlorakSanat Kurucu Üyesi Deniz Ataman, Mezat Günleri’ne ilgi gösteren sanatseverlere teşekkür etti. Mezat kültürünü canlı tutmayı amaçladıklarını belirten Ataman, bir yandan da yerel sanatçılara düzenledikleri mezatlarla destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Ataman, çalışmalarına sanat ve vintage giyim mezatları ile devam edeceklerini sözlerine ekledi.

MaviBahçe AVM Müdürü Vedat Özeren ise MaviBahçe ziyaretçilerinin alışveriş, eğlence, spor, moda ve sanat gibi bir çok alandaki faaliyeti birarada görme fırsatını yakaladıklarını söyledi. Özeren, MaviBahçe’de mezat kültürünü yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

MaviBahçe Çarşı’da her Pazar saat 15.00 – 17.00 saatleri arasında Mezat Günleri kapsamında bir etkinlik gerçekleştirilecek. 26 Kasım’da Vintage Giyim mezatı düzenlenecek.

Editör: Haber Merkezi