Yarıyıl tatili kapsamında minikler son olarak yazar Özlem Tezcan Dertsiz’le buluşarak yazarın ‘Çılgın Sokak Dedektifleri’ isimli kitabı üzerine söyleşti. Etkinlik öncesi 9-11 yaş aralığındaki minik okurlara yazarın kitabı hediye edildi. Yazar Dertsiz ile birlikte kitabı yakından inceleyen minikler kitap yazma üzerine merak ettikleri soruları da sorma fırsatı buldu.

Konuk yazar küçük kitap kurtlarıyla söyleşi sonunda bir de mini öykü çalışması yaptı. Her bir öğrenci hayal gücünü çalıştırarak kendi öyküsünü yazdı. Miniklerin yeteneklerini ve hayal güçlerini geliştirebilmeleri için bol bol kitap okumalarını tavsiye eden Dertsiz, etkinliğin sonunda minik okurlarına kitabını imzalamayı ihmal etmedi.

Minik okurlar yarıyıl tatilinde yazar Hasan Karaca ve Handan Gökçek ile de tanışarak onlarla kitapları üzerine söyleşme imkanı da buldu.

9-11 yaş aralığındaki minik okurları yazarlarla buluşturan Yazarla Okuma Saati etkinliğini takip etmek veya Göztepe Kent Kitaplığı’nda yapılacak etkinliklerden haberdar olmak için 0 531 586 26 41 nolu telefonu arayabilirsiniz. Konak Belediyesi’nin resmi internet adresinden de yapılacak tüm etkinlikler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi