Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, doyumsuz müzik ziyafeti için KODA üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

YENİ YIL PASTASI KESTİLER

Türk ve Arjantin tangolarından seçmelerin seslendirildiği gecede Koda’nın şefliğini Mersin Devlet Opera ve Balesi Müzik İşleri Yöneticisi Vladimir Lungu yaptı. Dilek Türkan ve Teyfik Rodos’un solist olarak yer aldığı “Yeni Yıla Merhaba” konserine, Arjantinli dünyaca ünlü müzisyenler Ricardo Moyano gitarla, Gustavo Battistessa da Bandoneon ile eşlik etti.

Tugay, ayakta alkışlanan konser sonrasında Şef Lungu, sanatçılar Türkan, Rodos, Moyano ve Battistessa’ya eşi Öznur Tugay’la birlikte teşekkür plaketi verdi. Tugay ayrıca konser öncesinde KODA’da görev yapan sanatçılarla birlikte yeni yıl pastası kesti.

'İNANILMAZ BİR GECE YAŞATTILAR'

Konsere gelen İzmirlilere teşekkür eden Tugay, şunları söyledi: “Cumhuriyet konserine kimler gelmişti bilmiyorum ama inanılmaz güzel bir konserdi. Bu akşam da bize inanılmaz bir gece yaşattılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni bir yıla girdik. Her yeni yıl bir umut biliyorsunuz. Son yıllarda yeni yıllar, umutsuzlukla, buruklukla, acılarla beklenir oldu. Bunu kıralım, değiştirelim. Bu yıl böyle olsun. Karşıyaka güzel insanların yaşadığı bir yer. Karşıyaka muhteşem bir yer. Türkiye ve Türk halkı çok daha güzel şeyleri hak ediyor. Bunu hep beraber başarabiliriz diye düşünüyorum. Var mısınız bir şeyleri değiştirmeye?”

Editör: Haber Merkezi