Türk müziğinin unutulmaz eserlerinin, Serenad Kültür ve Sanat Derneği Sanat Yönetmeni Engin Koyuncu tarafından seslendirildiği Anneler Günü konseri Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı'nda gerçekleşti. Mehmet Necati Şentürk'ün canlı sunumuyla renklenen geceye KİTVAK tanıtım filminin gösterimiyle başlandı. Türk müziği seven çok sayıda kişinin katıldığı gecede Engin Koyuncu'nun sahneye davet ettiği, KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul'un eşi Hayat Soncul da Leman Sam'ın 'Rüzgar' isimli şarkısını büyük ustalıkla seslendirdi ve seyircilerden tam not aldı.

Gecenin sonunda KİTVAK Yönetim Kurulu sahnede hep birlikte davetlilere teşekkür etti. Engin Koyuncu'ya plaketini KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul takdim etti ve "KİTVAK marka olmuş son derece güvenilir bir vakıftır. 23 yıldır saygınlığımızı korumaktayız. İzmirimize yapmış olduğumuz eserlerimizi gördünüz. El birliği ile yeni projelerimizi de gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sizlerin varlığı bizlere güç vermektedir. Bu akşam hepimize unutulmaz bir gece yaşattığı ve bu etkinlikte bizlere gönüllü olarak destek verdiği için Engin Koyuncu'ya çok teşekkür ederiz" dedi.

Yönetim Kurulu Başkan Vekili İklil Ulueren de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Her mesleğe sahip olabilirsiniz fakat sanatçı olamazsınız' sözünü hatırlatarak teşekkür etti.

DHA

Editör: Haber Merkezi