Karşıyaka Belediyesi, sıcak yaz akşamlarını müzikle renklendirmek ve neşe katmak için Park Konserleri’ni sürdürüyor. Büyük ilgi gören etkinlikler kapsamında Balkan müziğinin usta seslerinden Havva Karakaş, Şemikler Mahallesi sakinleriyle buluştu. Ahmet Piriştina Kültür Merkezi önünde gerçekleşen ve yaklaşık iki saat süren konser renkli görüntülere sahne oldu. Karşıyakalılar gece boyu halay ve danslarla sanatçıya eşlik etti.

HER HAFTA BAŞKA MAHALLE

Park Konserleri; yarın (9 Ağustos) Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda Aegean Band, 16 Ağustos’ta Örnekköy Mahallesi Pazaryeri’nde Taylan Şenol, 23 Ağustos’ta Donanmacı Mahallesi Osmanbey Parkı’nda Sedat Bozan, 5 Eylül Alaybey Tersane Kafe yanında KODA’yı Karşıyakalılar ile buluşturacak. Etkinlikler, 13 Eylül akşamı Bostanı Balıkçı Parkı’nda Copeart Orkestrası’nın sahne alacağı geceyle final yapacak. Tüm konserler saat 21.00’de başlayacak.

KARŞIYAKA’YA YAKIŞTI

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Park Konserleri; Karşıyakamızın özgür kimliğine, dostluk ve kardeşlikle örülü ruhuna çok yakışan bir sosyal proje oldu. Her hafta başka bir mahallede gerçekleştirdiğimiz mini konserler, 7’den 77’ye her yaştan yurttaşlarımızdan büyük ilgi görüyor. Zorlukları birlikte omuzladığımız gibi, coşku ve mutluluğu da paylaşarak çoğaltıyoruz. Her zaman acımızı da eğlencemizi de birlikte yaşayacağız” dedi.

Şemikler Mahallesi sakinleri de organizasyon için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Akpınar’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi