İZ GAZETE- Krem, Evlat Kokusu ve Yasak Elma dizileriyle tanınan İzmirli oyuncu Haktan Pak girdiği açık kalp ameliyatı sonrasında 50 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü isimler birbiri ardına başsağlığı mesajları yayınladılar. Haktan Pak'ın 2012 yılında evlendiği ve geçtiğimiz yıl boşanma davası açtığı eşi Müge Turanlı, sosyal medya hesabında "Bir dahaki sefere görüşmek üzere yosun gözlü adam. Söz bitti..." mesajını paylaştı.

'SİZLERLE DÜNYAYI PAYLAŞMAK GÜZELDİ'

Haktan Pak, ameliyata girmeden önce sevenlerine bıraktığı notta, "Siz bu satırları okurken ben açık kalp ameliyatında olacağım. Malum baca gibi sigara içiyorum ve artık en genç değilim. Olur a köşeyi dönemezsem diye bu satırları gerekli gördüm. Tek parça çıkarsam ne mutlu, çıkamazsam; Cümleten eyvallayın! Sizlerle yarım asır boyunca dünyayı paylaşmak güzeldi" ifadelerini kullandı.

Haktan Pak'ın ardından dostlarının mesajları ise şöyle:

Sanat dünyasının değerli ismi Haktan Pak girdiği açık kalp ameliyatında yaşamını yitirmiş. Bugün Alsancak Hocazade Camii’nde öğlen namazının ardından Karabağlar Paşa Köprüsü Kabristanı’nda sonsuzluğa uğurlanacak. Ailesinin, sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağ olsun. (Banu Özdemir)

2008 de bir film setinde tanışıp arkadaş olduk sonra yıllar boyunca hasbihal ettik... İyi bir adamdı Haktan Pak. Güle oynaya gittiği hastaneden, omuzlarda çıkacak... Güle güle Haktan Abi. Seni seviyorum. İyi ki tanıdım seni huysuz ve tatlı brom. (Serdal Genç)

Birlikte görev ve yol aldığım için hep gurur ve mutluluk duyacağım güzel kardeşim. Mekanın cennet olsun (Janset)

Çoook çok üzgünüm, Allah rahmet eylesin,sana ve tüm sevdiklerine sabırlar dilerim (Dolunay Soysert)

HAKTAN PAK KİMDİR?

6 Mayıs 1969 yılında İzmir'de dünyaya gelen Haktan Pak, İstanbul Üniversitesi/Viyana Teknik Üniversitesi/Viyana Franz Schubert Konservatuarı'nda lisans eğitimini tamamladı. 2004 yılında oynadığı Hoşgeldin Hayat filminde Damat Metin karakterine hayat verdi. Son yıllarda TV dizilerinde de rol alan Haktan Pak Evlat Kokusu adlı dizide Serdar karakterine hayat verdi. Yasak Elma dizisinde ise Mustafa karakterine hayat vermişti.

Editör: Haber Merkezi