İZ GAZETE - İzmirli tiyatrocular Medine Çam, Yunus Kara ve Orçun Masatçı gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin yeni ofisini kutlayan tiyatrocular, İz Gazete ailesine yayın hayatında başarılar diledi. Gazete ekibimiz ile bir süre sohbet eden tiyatrocular, İz Gazete Genel yayın Yönetmeni Ümit Kartal ve İz Gazete İmtiyaz sahibi Cihan Samgar’a tebriklerini iletti.

‘İZ GAZETE’NİN KÜLTÜR-SANAT ALANINDA BİR BOŞLUĞU DOLDURDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM’

İzmir Tiyatro Kolektifi Başkanı Medine Çam ise İz Gazete’nin yeni ofisini kutlarken, gazetemize destek mesajlarında bulundu. Çam, “İz Gazete 3 yıldan bu yana yayınını sürdüren bir kurum. Gazete, dergi ve yayınevi alanında sürdürdüğü yayıncılığı ve kültür sanata verdiği değer ile İzmir’de değerli kurumlardan birisi. İz Gazete’nin İzmir’de kültür- sanat ve siyasi düzlemde bir boşluğu doldurduğunu düşünüyorum. Nasıl ki İz Gazete kendini en iyi ‘gazetecilik’ alanında ifade ediyorsa biz de ‘tiyatro’ yaparak kendimizi iyi şekilde ifade edebiliyoruz. Dolayısıyla gazetelerin tiyatroları önemsemesinin kıymetli olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

‘GÜZELİN İŞÇİLERİNE DESTEK VERİLMESİ LAZIM’

Çam sözlerini şöyle tamamladı:

“Bizler güzeli yaratan işçileriz. Güzelin olmadığı dünyada insanların nefes alması mümkün değil. Güzelin işçilerine destek verilmesi lazım.”