İZ GAZETE - İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 9 Eylül kutlamalarına Haluk Levent damgasını vurdu. Fener Alayı ve Lazer Gösterisi ile başlayan gecenin finalinde Haluk Levent sahneyi Olten Filarmoni Orkestrası ile paylaştı. Haluk Levent sahneye çıktığında Gündoğdu Meydanı'nın hınca hınç dolu olması akıllara 21 Haziran'da yapılan Muharrem İnce mitingini getirdi. 

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 21 Haziran Gündoğdu Mitingi için 'rekor' demişti. Dünkü konserden 1 buçuk saat önce meydanın videosunu paylaşan Haluk Levent de benzer bir ifade kullandı. 

Haluk Levent, şarkılarını Gündoğdu Meydanı'nı dolduran yüzbinlerle birlikte söyledi. Konser sırasında seyircilerin arasına da giren Haluk Levent, defalarca İzmir'i çok sevdiğini söyledi.

Konserde en çok alkışı İzmir Marşı aldı. Haluk Levent konser sonrasında da bir paylaşımda bulunarak 25 yıldır sahnede olmasına rağmen böyle bir konser görmediğini söyleyerek İzmirlilere teşekkür etti. 

MUHARREM İNCE BU KEZ SEYİRCİLER ARASINDA

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise 21 Haziran'da sahnede olduğu Gündoğdu Meydanı'nda bu defa seyircilerin arasında yer aldı. Bazı vatandaşlar İnce ile selfie çekindi. Haluk Levent konseri nedeniyle Gündoğdu Meydanı'nın hınca hınç dolması, 'Muharrem İnce'nin mitingi gibi' şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu. 

Editör: Haber Merkezi