Özay, BKM Ege Bölge Temsilcisi Devajans organizasyonu ile doğup büyüdüğü şehirde yaklaşık 10.000 kişinin alkışlarıyla karşılandı!

Gupse Özay, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mert Öner, Fatih Özkan, Özlem Akınözü ve Mehmet Er ile birlikte, alkışlar, çığlıklar ve sevgi gösterileri eşliğinde İzmir Optimum’a giriş yaptı.

Kendilerini karşılayan coşkulu kalabalığı selamlayan oyuncular, İzmirliler’e ilgileri için teşekkür ettiler. Filmin fragmanındaki kimi sahneleri de seyirciye “hatırlıyor musunuz” diye soran Gupse Özay’a, binlerce kişi doğru cevabı haykırdı.

Oyuncular, İzmirli gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra, salonları selamladılar.

Gupe Özay, hayranlarının kırmayıp her yerde kalabalıklala selfie de çekti. Ama onu en çok heyecanlandıran fotoğraf, ailesi ile birlikte poz verdiği kareler oldu. Özay’ın babası Senih Özay ve annesi Cahide Özay da kızlarının filmini izleyenler arasındaydı.

İZMİR’DE BİR DİKİLİ AĞAÇLARI OLDU!

“Deliha 2” ekibini sahnede önce Ege Orman Vakfı’nın kendileri adına diktiği ağaçların belgelerini teslim aldı. Gupse Özay, ağacın altında piknik yapmaya geleceğini söyledi.

Ardından BKM ege bölge temsilcisi Dev Ajans’ın başkanı Erhan gölbey başrol oyuncularına “tabak” sürprizi vardı. Mutfakta geçen hikayeye uygun olarak, tüm ekibe filmin adının yer aldığı porselen tabaklar hediye edildi.

Günün son sürprizi ise, Altınordu Spor Klübünden geldi. Genç Takım oyuncuları seyirci koltuklarından kalkıp oyuncuları selamladı. Ve Gupse Özay’a takımın forması hediye edildi.

İzmir gösterimi alkışlar ve gözyaşları ile sona erdi. Filmi kahkahalarla izleyen İzmirliler, hikayenin kimi bölümlerinde ise gözyaşlarını tutamadılar. Deliha 2, İstanbul’da olduğu gibi İzmir’de de özlediğimiz duyguları hatırlattı, sözleriyle kucaklandı.

Deliha ile, ilk kez bir kadının kaleminden ortaya çıkan bir kadın karakteri sinema izleyicisi ile buluşturan Gupse Özay, üçüncü filminde de mizaha kadın gözüyle bakmaya ve kadın kahramanları ile güldürmeye devam ediyor!

Editör: Haber Merkezi