Müziğe gönül veren ve piyanoya merakı olan Karşıyakalı çocuklar, 6 Eylül’de dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ı dinleme ve sohbet etme şansını yakalayacak. Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Belediye Konservatuvarı piyano öğretmenleri tarafından düzenlenen etkinlik, Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

İLK KEZ PİYANO ÇALACAKLAR

Piyanist Gülsin Onay, saat 20.30’da başlayacak buluşmada yüzlerce Karşıyakalı çocuk ile kısa bir söyleşi yapacak ve mini bir konser verecek. Çocuklar, sanat ve piyano ile ilgili merak ettiklerini soracak ve belki de ilk kez piyano çalma fırsatını yakalayacak. Etkinlik, tüm sanatseverlere açık olacak.

GELECEĞİNİN PİYANİSTLERİNİN YOLUNA IŞIK OLACAK

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Yarınları, sanatla iç içe büyüyen çocukların şekillendirmesini istiyoruz. Bu anlayışla çalışan, çocuklara ve sanata büyük değer veren bir yerel yönetim olarak, iki önceliğimizi bu buluşmada bir araya getireceğiz. 6 Eylül’de dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın katılımıyla, geleceğin piyanistlerinin yoluna ışık olacak bir buluşmaya imza atacağız. Sayın Onay’a desteği için çok teşekkür ediyor, çocuklarımızla birlikte sanata gönül veren herkesi buluşmamıza bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi