Geçen yaz sezonunda yapılan tkinliklerle geniş bir kitleye ulaşan Echo Performance Hall, profesyonel catering ve personel ekibi ve işinde uzman reklam, tanıtım medya takip grubu ile sezona hazır bir kadro oluşturdu. 

Geçen yılın Temmuz ayında Mordoğan'ın en özel koylarından biri olan Korsan Yatağı Plajı'nda Echo Beach tesisi açıldı. Bu yıl da yeni düzenlemeler ile sezonda faaliyete geçecek. Yine bu sezonda Echo ailesine katılan ve özel lezzetlerden oluşan Echo Dürüm hizmet vermeye başlayacak.

Önümüzdeki yıllarda camping konaklama alanında projeleri de hayata geçirmeyi düşünen ekip, 'Dileğimiz pandemiden tüm dünyanın bir an önce kurtulması, hepimizin bir an önce normal hayata dönmesidir' diyor.

Geçen sezon çok güçlü isimlerle konserler gerçekleştiren Echo Performance Hall, bu konserlerden bazılarını istek üzerine tekrar gerçekleştirecek. 2021 sezonunda şu an Cem Adrian, Derya Bedavacı, Kibariye, Bülent Ortaçgil, Niyazi Koyuncu, Gripin, Hande Dönmez, Haktan, Hakan Küfündür, Grup Vitamin, Mansur Ark, Işın Karaca, Necati ve Saykolar, Hüsnü Arkan Birsen Tezer, Norm Ender, Mustafa Keser, Ayta Sözeri, Ufuk Yıldırım, Aldo gibi sanatçılarla konser takvimini oluşturmaya başlayan ekip ayrıca Ege Orman Vakfı, HAYTAP ve birkaç tiyatro grubu ile özel çalışmalar yapmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu çalışmaların takviminin de netleşmesi bekleniyor. 

Echo Performance Hall açılışı ise 2 Temmuz Cuma gecesi Hande Dönmez ile olacak, 3 Temmuz Cumartesi Ayta Sözeri sevenleri ile buluşacak...

Editör: Haber Merkezi