Öğrencilerin yıl boyunca çalıştıkları ve öğrendikleri Türk ve dünya müziğinin birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği ve solo performansların sergilendiği konser izleyenlerden büyük alkış aldı. Konserin sonunda Bergama Belediyesi Meclis Üyesi Serpil Güler tüm kursiyerler adına kurs eğitmenlerine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde piyano eğitmeni Gizem Gökkaya, bağlama eğitmenleri İsmail Efe ve Remzi Kaçmaz, bateri eğitmeni Nedim Esen, keman ve gitar eğitmeni Alper Şengül tarafından verilen kurslara kemanda 30, gitarda 35, piyanona 30, bağlamada 30 bateride 20 öğrenci olmak üzere toplamda 155 öğrenci katılım gösterdi.

Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin, Bergama için sanatın, kültürün, eğitimin en önemli merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Yıl boyunca burada hem çocuklarımız hem de yetişkinler için çok sayıda kurs açılıyor. Vatandaşlarımızın toplumsal ihtiyaçlarına yönelik, kariyer ve kişisel gelişimlerine yönelik, girişimciliğe yönelik birçok kurs var bu merkezde. Üniversite öğrencilerine yönelik açmış olduğumuz ücretsiz kurs ile geleceğimizin teminatı gençlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyor ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya çalışıyoruz. Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde başta hocalarımız olmak üzere, çalışanlarımıza ve orayı sahiplenen tüm kursiyerlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi