22. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen açık hava konserlerinde Aydilge sahne aldı. Son yıllarda yaptığı dizi müzikleri, şarkılar ve çıkardığı albümlerle müzik dünyasına damga vuran ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aydilge, müzikleri ve samimi tavırlarıyla alanı dolduran binlerce hayranının gönlünü bir kez daha çaldı.


Kiralık Aşk, Kiraz Mevsimi gibi dizi müzikleri, Aşka Gel, Aşk Paylaşılmaz gibi şarkılarıyla müzik severlerin gönlünde yer edinen Aydilge, muhteşem enerjisi ve sahne performansıyla konsere yoğun ilgi göteren seyirciye unutamayacakları bir konser yaşattı.

Konser sonunda sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Aydilge’ye anı objesi verdi, çocuk şenliğinde sahne aldığı için teşekkür etti. Halil Arda “Çok donanımlı, çok yetenekli Aydilge’yi sizinle buluşturmaktan gurur duyuyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum” diye konuştu.


İzmir’de olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını dile getiren Aydilge, “Bizi siz İzmirlilerle buluşturan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya teşekkür ediyorum. Ulusal egemenliğin temsili olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında sahne almaktan gurur duydum” diyerek duygularını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi