Popüler müziğin başarılı ismi Atiye,  Agora Alışveriş Merkezi’nin 13. yıl dönümüne özel mini konser ve imza günü ile 13 Mart Pazar günü saat 17:00’de Agora Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında gerçekleşecek olan etkinlikte Atiye, sevenleri ile hep bir ağızdan söyleyeceği şarkılar ile ziyaretçilere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Türk ve Avrupa kültürü ile yoğrulan kimliği ve şaşırtıcı yeteneğiyle Atiye, bu iki kültürün birleşimi, Türk Orient müziğinin notalarını birleştirerek kendine özgü R&B bir başka deyişle melez etnik doğu batı sentezini harmanlayarak olağanüstü farklı bir kolaj müziğe imza atmıştır.Aynı zamanda aldığı müzik dersleri ile kendi müziğini bestesini de yapan sözlerinin çoğu kısmını tek başına yazan Atiye “Dont think” adlı parçası ile kısa sürede youtube sitesinde 2 milyonu aşkın kişi tarafından izlenmesine ve tüm dünyada tanınmasına yol açmıştır. 2006 Kral TV Müzik ödüllerinde en iyi çıkış yapan kadın sanatçı ödülüne sahip olan Atiye; Ekim 2011 de sonuçlanan 18.MTV EMA Müzik Ödüllerinde “Best Turkish Act” ödülüne layık görülmüştür.

Şu sıralar Abrakadabra adlı şarkısı ile gündemde olan başarılı bayan vokal, sesi ve güzelliği ile son zamanların en popüler şarkıcıları arasında yer almaktadır. Başarılı şarkıcı Atiye; Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek olan Agora Alışveriş Merkezi’Nin 13. yıl dönümüne özel etkinlikte; en sevilen şarkılarını seslendirerek, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirecek ve imzalı posterlerini hediye edecek.

"ATİYE'Yİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ"

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Agora Alışveriş Merkezi’nin 13. yıl dönümüne özel olarak birçok etkinlik ve kampanyalar hazırladıklarını belirterek; 13 Mart Pazar günü gerçekleşecek etkinlikte son dönemlerin başarılı şarkıcılarından Atiye’yi ağırlayacak olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Noyan, Agora Alışveriş Merkezi’ni yalnız bırakmayan ve 13 yıldır yanında olan değerli ziyaretçilerine teşekkürlerini ileterek, kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi