Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Lucien Arkas'ın yürüttüğü Orion Eğitim Vakfı Özel Piri Reis Okulları, çevre bilinciyle yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Özel Güzelbahçe ve Karşıyaka Piri Reis Okulları Aile Birlikleri bir araya gelerek tüm bağış kanallarını birleştirdi ve bir orman kurmaya karar verdi. Ege Orman Vakfı ile imzalanan protokol çerçevesinde Çeşme - Kadıovacık mevkiinde yıllar önce yanmış bir ormanlık bölgeyi tekrar yeşillendirmek için dikilecek 10 bin fidan ile Özel Piri Reis Okulları Kardeşlik Ormanı oluşturulacak.

Arkas Trio'nun vereceği konserden elde edilen gelir Piri Reis Kardeşlik Ormanı için fidan bağışında kullanılacak. Projeye destek veren Arkas Trio'nun, 26 Nisan'da Atatürk Kültür Merkezi'nde vereceği konser davetiyelerinden elde edilecek gelir ile Piri Reis Kardeşlik Ormanı için fidan bağışında bulunulacak.

Farkındalığı yüksek nesillerle yeşil ve temiz bir dünya kurmaya bir nebze de olsa katkıda bulunmanın amaçlandığı bu konserde, kendi kuşaklarının en iyileri arasında sayılan keman sanatçısı Tuncay Yılmaz, piyano sanatçısı Emre Elivar ve viyolensel sanatçısı Gustav Rivinius'tan oluşan Arkas Trio, L.Van Beethoven'ın eserleriyle sahnede yer alacak. 26 Nisan Salı günü saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan konserin biletleri Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları ve Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları'ndan temin edilebilecek.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi