Filmin oyuncularından Gülse Birsel, Engin Günaydın, Demet Evgar, Derya Karadaş, ve Ayta Sözeri’nin katıldığı seyircili izlemeye büyük ilgi gösteren sinemaseverler tüm salonları doldurdu. Gülse Birsel seyircilerle selfie çekmeyi de ihmal etmedi.

İzmir basınının da yoğun ilgi gösterdiği galada oyuncular basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Gülse Birsel “Beni herkes İzmir’li zannediyor ama İstanbul’luyum. Ama nüfus kütüğüm İzmir Konak onun için aslında İzmir’li de sayılırım. Kendimi memleketimde hissediyorum. Filmle ilgili çok güzel eleştiriler alıyoruz. Siz de umarım seversiniz. Ben filmin senaryosunu yazdım rolüm de küçük ama sit-com’dan sonra sinemada neler oluyor diye öğrenmek için ben de set çalışanı gibi her gün setteydim” diye konuştu.

Engin Günaydın “Ben 10 yıldır Foça’da yaşıyorum. Artık ikametim de burada. Kendimi iyi hissetmek istediğim zamanlarda İzmir’e geliyorum. Ben de uzun süredir çalışmıyordum. Çünkü oyunculukta her zaman çalışmak iyi bir şey değil. Biraz sosyal hayatla ve kendi özel dünyanızla ilgili biraz bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Buna ihtiyacım vardı. Ondan dolayı bir sure çalışmadım. Bu filmle ilgili Gülse ile konuşuyorduk. İyi de dinlenmiştim. Ve filmde de her şey yolunda gitti. ” dedi.

Demet Evgar “Uzun zamandan beri özlenen bir filmin beyaz perdeye taşındığını düşünüyorum. Bu tip işlerde oyuncu kadrosunun bir araya gelmesi çok zor olur. Bu anlamda çok şanslıyız. Gülse Birsel’den dolayı da çok şanslıydık. Herkes onun filminde oynamak için can atar. Ben de bu işin içinde olduğum için çok mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi