BKM Filmin iddialı komedi filmlerinden olan Dedemin Fişi'nin İzmir özel gösterimi öncesi milyonları güldürmeye hazırlanan tam kadro komedyen oyuncular, gala öncesinde İzmirli seyircileriyle buluştu. Söyleşi ve selfie çekiminin ardından oyuncular Cinemaximum salonlarında filmi seyirciyle birlikte izledi ve onlarla birlikte bol bol kahkaha attı.

BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği filmin özel gösterimine yönetmen Meltem Bozoklu başta olmak üzere genç kuşağın başarılı komedyenleri Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu, Özlem Tokaslan, Zeynep Kankonde, Kıvanç Baran Arslan katıldı. Ali Sunal ve Ayşen Gruda ise özel gösterime katılamadı.

Malatyalı Çirçi ailesinin kahkaha dolu serüveni, beyin ölümü gerçekleşmiş aile reisi Salih Çirçi'nin fişinin çekilmesine karar vermek üzere aile fertlerinin buluşmasıyla başlıyor. Dört bir yana dağılmış her biri küçük hesaplara büyük hayallere, saflıkla kurnazlık arasına sıkışmış vicdanlara sahip Çirçi ailesinin daha fiş çekilmeden yaşadıkları, kavgaları renkli ve komik bir hikâye ile anlatılıyor.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

 

 

Editör: Haber Merkezi