CHP Ödemiş Kadın Kolları, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Binası'nın arkasındaki alanda kermes düzenledi. Partide birlik ve beraberliği, pekiştirmek amacıyla yapılan kermese, Belediye eski Başkanı Bekir Keskin ile çok sayıda partili ve kadınlar katıldı. Kermeste toplanan gelir ise partiye bağışlandı.

Kadın Kolları Başkanı Emine Barut, kermesle ilgili olarak, "Partimizde birlik beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amaçlıyla bu kermesi düzenledik. Partili kadınlarımız evlerinde yaptıkları ürünleri burada pazarlarken kendilerinin de para vererek ürünleri satın almaları bizi duygulandırdı. Emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Partimizle ilgili sosyal çalışmalarımız kadın kolları olarak aralıksız devam edecektir" dedi.

Barut, yapılacak olan geziyle ilgili de, "İzmir Büyükşehir Belediyesiyle ortaklaşa düzenlediğimiz körfez gezi turu, salı günü saat 08.00 de başlıyor. Perşembe pazarında kalkacak araçlarımız için şimdiden çok yoğun bir ilgi var. 10 Otobüsle yapacağımız gezide önce, Doğal Yaşam Parkı gezilecek, daha sonrada vapur turu ile körfez dolaşılacaktır. Kadın ve çocuklarımız hedef alan körfez turu ücretsiz olarak yapılacaktır" diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi