Pınar Cup 2022 Turnuvası kapsamında, Karşıyaka Spor Kulubü Başkanı Turgay Büyükkarcı ve Pınar’ın ev sahipliğinde düzenlenen kokteyl, 23 Eylül 2022 Cuma akşamı Fan Zone’da Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı idari kadrosu ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.

Kokteylde konuşma yapan Karşıyaka Spor Kulubü Başkanı Turgay Büyükkarcı; “Bu yıl ligde 54. yılımız. Ülkemizin ve Avrupa’nın kabul ettiği, saygı duyduğu gerçek bir basketbol ekoluyüz. Bu yolda 60 yıldan fazladır bize destek veren Yaşar Topluluğu’na, 25 yıldır Türkiye’de ve dünyada eşi benzeri olmayan, sponsorluk yapmış tek şirket olan Pınar’a teşekkür ediyorum. Bizim bu yolda yürümemizdeki en büyük destekçilerimizden bir tanesi Pınar; diğeri de olmazsa olmazımız taraftarımızdır. Yenilenen kadromuz ile hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılı bir sezon geçireceğimize inancımız tam” dedi.

Törende Büyükkarcı’nın ardından konuşan Yaşar Holding Mali İşler ve Bütçe Kontrol Başkan Yardımcısı Levent Dağhan ise; “Bu yıl Pınar Cup’ın 15. hazırlık turnuvası düzenleniyor. Yaşar Topluluğu olarak 60 yılı aşkın bir süredir Karşıyaka Spor Kulubüne desteklerimizi devam ettiriyoruz. Bir marka ile bir basketbol takımının kesintisiz 25 yıldır birlikteliğinde sağlanan istikrar başarıda çok büyük bir faktör. Bu sene de beklentimiz büyük. Pınar Karşıyaka her yıl olduğu gibi bu yıl da sezona iddialı bir şekilde başlayacak. Bu vesileyle teknik ekibimize, tüm oyuncularımıza ve idari ekibimize başarılar diliyor; çok iyi bir sezon olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.