Alanyaspor karşılaşmasına milat olarak bakan Göztepeli futbolseverler maçın sonlarına doğru hem yönetime hem de futbolculara çok sert tepki gösterdi. Özellikle maçın başından sonuna kadar kaleci İrfan Can'ı her top geldiğinde yuhalayan tribünlerle genç file bekçisi arasında gerginlik yaşandı. İrfan Can kendisine edilen küfürlerin ardından kapalı tribünde oturan taraftarlara karşılık verdi. Takım arkadaşları İrfan Can'ı susturmaya çalıştı. Tribünler ise daha fazla gerilerek genç kaleciye yabancı maddeler attı.

TARAFTARIN UMUDU YOK

Gürsel Aksel Stadı'nı hayal kırıklığı ile terk eden Göztepeliler, sosyal medya üzerinden artık umutlarının kalmadığını belirten mesajlar yayınladı. Göztepe'de Nestor El Maestro'nun yerine göreve getirilen Hırvat teknik direktör Stjepan Tomas da camianın beklediği çıkışı gerçekleştiremedi. Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarından puan göremeyen Tomas, kalan 8 hafta için, "Umudumuz kaybetmeyeceğiz" dedi.

TOMAS: İYİ BİR TAKIMIZ

Alanyaspor maçının ilk devresinde iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirten Stjepan Tomas, "Rakibe karşı merkezi kapattık, hücuma çıktık ancak pozisyonları sonuçlandıramadık. Önümüzde 8 maç var ve ben bu takıma inanıyorum. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız. Çünkü biz iyi bir takımız" diye konuştu.

Göztepe, lige verilecek milli ara sonrası 3 Nisan'da deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'la karşı karşıya gelecek.


DHA

Editör: Haber Merkezi