Boksun Melekleri Adana’da düzenlenen şampiyonada iki farklı kategoride Türkiye Şampiyonu oldu.

KAYALAR’DAN BOKSUN MELEKLERİ’NE TAM DESTEK

Şampiyona sonrası Boksun Meleklerini makamında ağırlayan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, sporcuların her daim yanlarında olduklarını belirterek, “Boksun Meleklerinin her daim arkalarındayız. Sporcularımızın başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” dedi.

SIRADA AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU VAR

Boksun Melekleri’nin, ulusal ve uluslararası arenada Menderes’i en iyi şekilde temsil ettiklerini aktaran Başkan Kayalar, şunları kaydetti:

Adana’da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası’nda 50 kilogramda Tuğba Nur Uzun ve 81 kilogramda Esma Nur Lök Türkiye şampiyonu olarak bizleri gururlandırdı. Şampiyona sonrası makamımızda ağrıladığımız Boksun Meleklerine Mart ayında Bulgaristan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diliyorum.”

KAYALAR’DAN BOKSUN MELEKLERİ’NE TAM ALTIN SÖZÜ

Dünyada 3, Türkiye’de ise tek olma özelliğine sahip Kadın Boks Takımının iki yıl önce kurulmasına rağmen önemli başarılar elde ettiğine dikkati çeken Başkan Kayalar sözlerini şöyle noktaladı:

“Milli Takım Antrenörümüz Oktay Çiçek ve kızlarımız hemen hemen haftanın her günü çalışarak şampiyonalara hazırlanıyorlar. Başarıları ve emekleri paha biçilemez ancak çam sakızı çoban armağanı olarak kızlarımıza tam altın vererek onlara duyduğumuz gururu bu şekilde göstermek istedik. Bunun dışında Menderes Belediyesi olarak, Boksun Meleklerinin Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu sürecinde maddi manevi her zaman destekçileri olacağımıza da bir kez daha söz veriyorum.”

Editör: Haber Merkezi