İz Dergi'nin Şubat sayısı çıktı. Derginin yeni sayısında 'aşk' ve 'hayır' yazıları yer aldı. 

'Hayır'ın ötesine hazırlanıyoruz' diyen TKP lideri Erkan Baş ile referandum sürecine dair geniş söyleşinin yer aldığı dergide, Haluk Tekeli, Ramis Sağlam ve Ümit Kartal'ın 'hayırlı yazılar'ı var.

Sevilen öykücü Ahmet Büke'nin 'Kimseye etmem şikayet' isimli öyküsünün de yayınlandığı dergide; Seval Alyürek'in 'Çocuk gelinlere hayır', Doğan Beyazgül'ün 'Hayat Menemen'de güzel' , İlknur Güler'in 'Platonik Aşk', Orçun Masatçı'nın 'Gamzedeyim deva bulmam', Gülsen Candemir'in 'Hiç eskimeyen alışkanlık basında sansür' başlıklı yazıları yer aldı.

35 SORUDA DUYGU KANKAYTSIN

Asya Yaşarikiz, eğitimci yazar Aydoğan Yavaşlı ile, Ümit Kartal yazar Handan Gökçek ile, İzzet Akın Tütüncüler ise Melike-Mutlu Mimar çifti ile söyleşti. Derginin sevilen köşesi '35 Soruda Şehrin Renkleri'nin konuğu ise şair Duygu Kankaytsın oldu. 

AŞKLA DİL BİLGİSİ

'Aşk' kapağı ile çıkan derginde ayrıca, Özlem Bayrak ve Pınar Uçarlar'ın 'Aşkla Dil Bilgisi' isimli kitabının tanıtımı yapıldı. Derginin 'İzmirli fotoğrafçılar' köşesine ise bu ay Arif Ziya Tunç ve Simber Atay konuk oldu. Karikatürist Mustafa Yıldız'ın 'çİZ' köşesi bu ay '14 Şubat'a özel' karikatürlerle çıktı.


İZMİR'DEN YA DA ŞEHİR DIŞINDAN NASIL ABONE OLUNUR? TIKLAYIN

ŞUBAT SAYISI SUNU YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Editör: Haber Merkezi