Hasan İmamoğlu'nun arazisinde arama: Özel’den sert çıkış
Hasan İmamoğlu'nun arazisinde arama: Özel’den sert çıkış
İçeriği Görüntüle

Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için videolu bir mesaj yayınladı. Gençlere Atatürk'ün sözleriyle seslenen İmamoğlu, paylaştığı videoda Gençliğe Hitabe'yi" okudu.

İmamoğlu'nun sosyal medya paylaşımları, hesabına getirilen erişim engeli nedeniyle "Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi" resmi hesabından yapılıyor.

İmamoğlu'nun sosyal medya mesajında yer alan ifadeler şöyle:

"Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.' 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun."

Muhabir: DİLAN ÇETİNKAYA