• DOLAR 32,55 %0.24
  • EURO 34,81 %0.15
  • ALTIN 2.491,54 %1.19
  • BİST100 9.525 %-0.06
  • BITCOIN 63.285 %4.78
  • ETHERIUM 3.078 %4.29
21°

İzmir Büyükşehir Belediyesi Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel İzmir Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, İzmir Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

Bu yıl 29’uncusu düzenlenecek Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, yarın Fuar İzmir’de törenle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, altyapısından üstyapısına baştan sona yenilediği tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda sunduğu ücretsiz internet hizmet noktası sayısını 29’a çıkardı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gaziemir'deki bir ev yangınına müdahale ederken yürekleri ısıtan anlar yaşandı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi ESHOT, İzmir'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bazı otobüsler için güzergah değişikliği uyarısı yaptı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta ekipleri Ramazan Bayramı öncesi denetimleri arttırdı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde PAKO Sokak Hayvanları Sosyal Yaşam Kampüsü'nde farkındalık etkinliği düzenledi.

SPOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sporcuları 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ter döktü ve başarılarla kente döndü.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay, İZBAN ve metro ile yolculuk yaparak hem vatandaşları şaşırttı hem de onlarla...

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, hava sıcaklığının artmasıyla birlikte kent genelinde sürdürdüğü ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

İZMİR HABERLERİ

Seferihisar’da İzmirlilerin yeşille buluşup dinlenebileceği Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı çalışmalarında yüzde 50 seviyesine gelindi.

İZMİR HABERLERİ

İEKKK, Tunç Soyer’in ev sahipliğinde 125’inci toplantısını yaptı. Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki toplantıda Başkan Soyer’e veda edildi.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Mayıs ayında açılması planlanan Selçuk İlçe Terminali’ni ziyaret etti.