Her yıl erkeklerin yanı sıra kadınların da yoğun ilgi gösterdiği tavla turnuvası yine hem keyifli hem de çekişmeli gerçekleşti. Her sene tavla sevenleri tatlı bir rekabetle buluşturan Agora Geleneksel Babalar Günü Tavla Turnuvası'nda ilk 4'e girenlere derece kupalarıyla çeşitli hediyeler verildi. Turnuvada birinci olan Kemal Polattürk, Samsung UE48J5070 LED TV ve Bisse mağazasından 1000 TL hediye çeki, ikinci olan Devrim Dinçer, PUPA Bilişim'den Ipad mini 2 ve Bisse mağazasından 500 TL hediye çeki, üçüncü olan Orçun Avşar, PUPA Bilişim'den Beats Solo 2 kulaklık ve Bisse mağazasından 250 TL hediye çeki ve dördüncü olan Eren Şimşek, PUPA Bilişim'den Harman Kadron Esquie 2 mini kazandı. Yarışmacılara ödüllerini, Agora Alışveriş Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Kayaalp, Agora Alışveriş Merkezi Teknik Müdürü Abdullah Filiz ve Pazarlama Müdürü Müge Menteş Üstünoğlu verdi. Ayrıca turnuvada finale kalan 16 kişiye de Agora mağazalarından sürpriz hediyeler verildi.

DOĞAYA KATKI

Turnuvanın geçtiğimiz yıllarda elde edilen geliri, Ege Orman Vakfı'na bağışlanarak, fidan sayısı 11 bin 755 adete çıkartıldı. Bu organizasyondan elde edilen gelirle de Agora ormanına yeni fidanlar bağışlanacağı belirtildi.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, sosyal sorumluluk kapsamında, 14 yıldır bu anlamlı organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük keyif aldıklarını belirterek, geleceğimiz için yeşil alanlara ihtiyacımız olduğuna dikkat çekti. Noyan, ormanlar yeryüzünün yeşil akciğeridir diyerek, erozyon ve çölleşmeye karşı ağaçlandırma projesinin çok büyük katkı sağladığını, doğanın ekolojik dengesinin korunması için ağaçlandırma projelerine devam edeceklerinin altını çizdi. Noyan, her yıl tatlı bir heyecan ile tavla sevenlerin bir araya geldiği turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı katılanlara teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi