Açık kategoride Hüsnü Hatipoğlu-Janet Doğru çifti, miniklerde ise Duru Söke-Bora Bakıcı çifti birinci oldu.

Bu sene 24. düzenlenen tenis turnuvasında tenisçiler 10 gün boyunca beyaz spor giysileri ile maçlara katıldı. Sporda centilmenliğe vurgu yapan sorcular final gecesinde de beyazlar içindeydi. En geniş katılımlı karışık çiftler turnuvası unvanına sahip turnuvanın final maçını dünyanın en prestijli tenis turnvası Wimbeldon'da Federer, Djokovic, Serena Williams gibi dünyada ilk 10'da yer alan tenisçilerin karşılaşmalarını yöneten Türk hakem Mutlu Yücebaş yönetti. Turnuvanın finalinde açık kategoride Janet Doğru-Hüsnü Hatipoğlu çifti, Beste- Beytullah Aldemir çiftini 6/4 - 7/5 skorlarla yenerek birincilik kupasını kaldırdı. Turnuvanın minikler kategorisininde ise Duru Söke-Bora Bakıcı çifti birinci olurken, Ceylin İpek-Arda Kemal çifti ikinciliği elde etti. Berrin Menderes-Ömer şamlı turnuvanın centilmen minikleri seçilirken, Birsen Argüden-Ufuk Geldişen de karışık çiftlerde aynı ödüle layık görüldü.
Düzenlene törende, turnuva sponsorları; Can Group Life & Risk Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Can, Syveno Laboratuvarları Medikal Direktörü Zümrüt Algan ve 1'nci korta ismi verilen Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem'e teşekkür plaketleri verildi.
Törende konuşan Küçük Kulüp Başkanı Emre Sarıgedik, "Kortlarımızı bu sene başında Roland Garros ayarında antuka toprak korta çevirdik. Üyelerimiz ve turnuva katılımcılarımdan oldukça olumlu tepkiler alıyoruz. Kortlarımız Türkiye'nin sayılı kortlarında biri haline geldi. Şimdi de uluslararası başarılara imza atmış aslen İzmirli Mutlu Yücebaş'ı kortlarımızda görmek bizi mutlu etti. Dünya standartlarında yenilenenen kortlarımıza da bu yakışırdı. Kulüp yönetimi olarak her zaman daha iyi için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Editör: Haber Merkezi