Olay, Buca Boğaziçi Semti 1163 sokak no 103 önünde geçtiğimiz gün meydana geldi. Kız arkadaşını da yanına alıp otomobiliyle Buca Ufuk Mahallesi Dayko Meydanı'na gelen Davut Bulut (35), iddiaya göre yolda park halinde olan ve içinde M.B.V. (24) ile aynı yaştaki E.K.'nın bulunduğu otomobilden yol istedi. Ancak, otomobilden inen M.B.V. ve E.K., Bulut'la tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Bulut otomobiline binip uzaklaştı.

TAKİP ETTİLER

Otomobildeki iki kişi araçlarıyla Bulut'u takip etti. Bulut, Konak 1163 Sokak'taki ağabeyinin evinin önüne geldiğinde cep telefonuyla yeğeni 23 yaşındaki Mazlum Bulut'u aradı. Evden çıkan Mazlum Bulut ile Davut Bulut, otomobilden inen M.B.V. ve E.K. ile kavga etmeye başladı. 

Yanındaki sustalı benzeri bıçakla Davut Bulut'u sol kulağından, Mazlum Bulut'u da göğsünden bıçaklayan M.B.V., kavga ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yerinden kaçan E.K. ise daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Bu arada yaralı iki kişi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Mazlum Bulut müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Talihsiz genç, cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

'YOL VERDİK AMA KÜFÜR ETTİ' İDDİASI

Bu arada gözaltına alınan M.B.V. ile E.K. ilk ifadelerinde Davut Bulut'a yol verdiklerini, ancak Bulut'un kendilerine "Erkekseniz beni takip edin" diyerek küfür ettiğini bu nedenle takip ettiklerini ileri sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve daha önce de poliste çeşitli suçlardan kaydı bulunan M.B.V. tutuklandı, E.K. ise serbest bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi