İZ GAZETE- Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu Başkanı Erhan Yaşar, sosyal medya hesabı üzerinden yeni yıla ilişkin paylaşımda bulundu. Yaşar, "Biliyoruz ki mesleğimizin sorunları ve angaryalarla çoğaltılan yükü her geçen gün artmaktadır. Ancak şunu da biliyoruz ki bu yoğun mesai çalışmalarımızla ülkemize ve milletimize her zaman değer katıyoruz. Ülkenin vazgeçilmez mesleği ve bu mesleğin mensupları olduğumuzun farkını onurla ve gururla taşıyoruz. Bizler Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu olarak bu yükünüzü azaltmak için mücadele içerisindeyiz" ifadelerini kullanırken, "Bu anlamda aynı azimle, inançla, istikrarla yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz" mesajını verdi. 

Yaşar'ın paylaşımının tamamı şu şekilde: 

2021 yılını dünyada ve ülkemizde yaşanan yeni tip koronavirüs (covid19) gölgesinde geride bırakıyoruz.

Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren mesleğimizin ve meslektaşımızın yanında olduk ve önümüzdeki süreçte de her zaman meslektaşlarımızın saygınlığı ve refahı için elimizden gelenin en iyisini yaparak meslektaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Mali müşavir meslektaşlarımız ile birlikte her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de ülkemize ve milletimize değer kattık, katmaya devam edeceğiz.

Bu anlamda aynı azimle, inançla, istikrarla yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Her dönem kurullarımızı yenileyerek dinamizmimizi arttırarak mesleğimize değer katmak için; kamu kurum ve kuruluşlarını, birliğimize bağlı kuruluşları ziyaretlerde bulunarak mesleğimizin değerini anlattık, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarını dile getirdik.

Covid- 19 sürecinde her zaman dile getirdiğimiz; yapay zeka ve dijital dönüşümün katkılarını uzaktan çalışma modelleri ile yaşamış olduk. Dijitalleşme ve e-dönüşüm sürecinde sürekli gelişime uyum sağlamak maksadıyla Meslektaşlarımızın gereksinimlerini karşılamak için 2019 sonuna kadar yüz yüze 2020 Mart sonrası ve halen Covid-19 nedeniyle e-seminer ile bir ok eğitim ve seminer düzenledik.

Birçok meslektaşımızı ziyarette bulunarak ofis dezenfekte, maske dağıtımı, kredi destekleri konusunda bilgilendirme yapmak maksadıyla ziyaretlerimize sürekli devam ettik ve devam ediyoruz.

Biliyoruz ki mesleğimizin sorunları ve angaryalarla çoğaltılan yükü her geçen gün artmaktadır. Ancak şunu da biliyoruz ki bu yoğun mesai çalışmalarımızla ülkemize ve milletimize her zaman değer katıyoruz. Ülkenin vazgeçilmez mesleği ve bu mesleğin mensupları olduğumuzun farkını onurla ve gururla taşıyoruz.

Bizler Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu olarak bu yükünüzü azaltmak için mücadele içerisindeyiz. Mücadelemiz “mesleğin ve meslektaşın” mücadelesidir, sorunlarımızın çözümünün mücadelesidir. Meslektaşlarımız için vermiş olduğumuz bu mücadele de bizlere vermiş olduğunuz desteğinizden ötürü siz değerli meslektaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İnanıyoruz ki 2022 yılında da daha fazla etkin çalışarak bu mücadeleye aynı heyecan ve azimle devam edeceğiz. Siz değerli meslektaşlarımızın da ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ ün sözünde de belirttiği üzere “Bütün ümidim gençliktedir” inancında olduğunuzdan emin olarak bizlere güveninizi her geçen gün arttırmanın haklı gururu ve onurunu yaşıyoruz.

Bu vesile ile siz meslektaşlarımızın ve ailelerinizin yeni yılını tebrik eder, yeni yılınızı aileniz ve sevdikleriniz ile nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı ve birlik beraberlik içerisinde geçirmenizi dilerim.

Editör: Haber Merkezi