Kurban Bayramı'nın ilk günü 'Kuzeyin Oğlu' lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Volkan Konak kendisini izleyen 2 bin kişiye eğlenceli bir akşam yaşattı. Konak, iki saat boyunca izleyicilerini hem hüzünlendirdi, hem de eğlendirdi. 2013'te Volkan Konak'ın Avrupa turnesinin Düsseldorf konserinde, evliliklerinin ilk adımını atan bir çift, 3 yıl sonra sözlerini tutmak için Almanya'dan Sunis Efes Royal Palace'deki konsere geldi.

"SÖZÜMÜZÜ TUTTUK, İŞTE LİYA NUR"

Evlilik teklifleri 2013'te Volkan Konak sahnesinde gerçekleşen çifte, ünlü şarkıcının o gün 'Bu işi uzatmayın. En kısa zamanda evlendiğinizi, hatta çocuğunuzu kucağına aldığınız görelim' dediği ve izleyenler önünde Burçin-Ahmet Demir çiftinden söz aldığı öğrenildi.

Menajeri vasıtasıyla Volkan Konak'a otelde olduklarını bildiren çifti, Konak konser öncesi odasında ağırladı. Evlendiklerini gördüğü için mutlu olduğunu belirten Konak'ı bekleyen asıl sürpriz ise çiftin 3 aylık bebeği Liya Nur Demir oldu. Demir çifti, ünlü sanatçıyla fotoğraf çektirdikten sonra "Sadece evlenmedik, sözümüzü tam olarak tuttuk. İşte Liya Nur Demir" dedi. Odaya getirilen 3 aylık bebeği karşısında gören Volkan Konak, çifti bir kez daha tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi