İzmir’e atandıktan sonra önemli ziyaretçileri kabul eden yeni Vali Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabından teşekkür etmeyi ihmal etmedi. İzmir’in dünya vizyonu olan turizm ve ticaret kenti olduğunu vurgulayan Köşger, gençlere İzmir’in en önemli sorunu nedir sorusunu yöneltti.

Köşger’in yaptığı açıklamalar şöyle;

Çok Kıymetli İzmirli Hemşehrilerim; Şahsıma göstermiş olduğunuz ilginiz, sevginiz ile birlikte örf ve adetlerimizin temelini oluşturan unsurların başında yer alan “Hoşgeldiniz” ziyaretleriniz için en içten şükranlarımı sunuyorum.

İzmir’in dünya vizyonu olan bir sanayi, turizm ve ticaret kenti, yüzünü gelişime dönmüş, hedefleri ve potansiyeli yüksek olan bir şehir olduğunu ziyaretler sayesinde kısa sürede daha iyi anladım. Hem de birlikte şehrimizi daha ileriye taşıyacağımız kişileri tanıdım.

İşimiz çok, yolumuz uzun ve biz bu yolu her kesimden İzmirli hemşehrilerimizle birlikte yürüyeceğiz. Öncelikle gençlerimizin kentleriyle ilgili düşüncelerini bilmek isterim.

İzmirli gençler;

Sizce İzmir’in en önemli sorunu nedir?

Sizce İzmir’de en öncelikli yapılması gereken iş nedir?

Bu mesajın altına veya #izmirinenönemlisorunu başlığı altına yazarsanız hepsini tek tek okuyacağım ve gerekenlere cevap vereceğim.

Editör: Haber Merkezi