Buca ve Konak ilçelerinde 'Torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik hepikopter destekli baskınlarda, 20 kişi gözaltına alındı. Çok sayıda uyuşturucu hap ile kullanıma hazır haldeki esrar maddesi ele geçirildi.

Bir süreden bu yana uyuşturucu dağıtım ve satışını yapan kişilere yönelik araştırmalarını sürdüren Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceden tespit ettikleri adreslere baskınlar yaptı. Geçen hafta Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de katılımıyla 300 polisle Konak İlçesi'ndeki Güney, Emir Sultan, Boğaziçi, Levent ve Zeytinlik Mahallesi'nde 735 kişinin kimlik kontrolü yapdı, 20 kişi gözaltına alındı.

İKİNCİ OPERASYON SABAH OLDU
İlk operasyonu akşam saatlerinde yapan polis, ikincisine ise bu sabah başladı. Helikopter destekli operasyona, 280 polis katıldı. Konak ve Buca ilçelerindeki 29 adrese giren polis, çok sayıda uyuşturucu hap ile içime hazır halde esrar, 2 av tüfeği, tabanca mermisi ele geçirdi. Bu operasyonda da 20 kişi gözaltına alındı. Polisin bu aramaları sırasında narkotik köpetleri de kullanıldı. Gözaltına alınan kişiler, Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatıyla uyuşturucuya karşı denetimlerin aralıksız sürdürüleceği açıklandı.

Editör: Haber Merkezi