Her iki kentin de gelişimi için önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirten Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz “Her geçen gün gelişmekte ve büyümekte olan güzel ilçemize faydalı olacak bir iş birliği sağladığımıza inanıyorum. Bugünden itibaren Sibay ve Urla, gelecek vizyonlarında başta kültürel ve sosyo-ekonomik alanlar olmak üzere önemli işlere imza atacak. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel’de böyle bir birlikteliğe imza atan Oğuz ve Afzalov’u kutlayarak, “Türkiye’nin dış ilişkilerinde önemli bir anlaşma yapıldı. Türkler’in anayurdu sayılan Başkurdistan’ın sayılı kentlerinden Sibay ile Urla kardeş şehir anlaşmasında bir adım daha attı. Bu anlaşma ile hem kültürel alışveriş hem dostluk hem de ticari anlamda önemli adımlar atılacak. Bu anlaşmayı yapan Urla Belediye Başkanımız Burak Oğuz’u ve Sibay Belediye Başkanı Rüstem Afzalov’u kutluyorum” dedi.

YENİ BAŞBAKAN'A ZİYARET

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel, Başkordistan’ın yeni seçilen Başbakanı Andrey Nazarov‘u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Oğuz, Nazarov’a Urla’ya özgü ürünleri hediye ederek ilçemizin kültürel ve sosyo-ekonomik yapısı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi