Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı ve Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Yardımcısı Hayrettin Uçak ile Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin mesaj yayınladı.

'BU GÜÇLÜ DURUŞUMUZ...'

Uçak yaptığı açıklamada, "15 Temmuz 2016’da büyük bir demokrasi sınavından başarıyla çıktık. Türk insanının bu sınavdaki başarısı tüm dünyaya örnek oldu. Biz ihracatçılar, 15 Temmuz 2016 öncesinde olduğu gibi, sonrasında da Türk demokrasisine olan güvenimiz ve bağlılığımızla üretmeye ve ihracat yapmaya devam ediyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koyduğu çağdaş uygarlık seviyesine yükseltme hedefi doğrultusunda ihracatçılar olarak, Türkiye’nin tüm dünya için istikrarlı ve stratejik bir çözüm ortağı olduğu mesajını güçlü bir şekilde vermeyi sürdürmekteyiz. Bu güçlü duruşumuz ihracatımızın sürekliliğini sağlamaktadır" ifadelerini kullandı.

REKOR KIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 Jak Eskinazi ise, "Özgürlüğü, adaleti, eşitliği özümsemiş 83 milyon insanımız, Türkiye'nin demokratik bir ülke olarak yoluna devam edeceğini 15 Temmuz 2016 tarihinde tüm dünyaya gösterdi. Türk insanının ihracat dünyasındaki temsilcileri olarak bizler de demokrasiye sonsuz bağlılığımızı paylaşıyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Türk milletinin demokrasiye bağlılığıyla muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için tüm gücüyle çalışmaya devam edecektir. Biz ihracatçılar, bu hedefe ulaşmak için 7 gün 24 saat üretmeye ve ihracat rekorları kırmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi