Koruncuk Vakfı’nın çocuklar üzerine yaptığı çalışmaların anlatıldığı ve TÜGİAD Ege Şubesi ile yapılabilecek ortak çalışmaların neler olabileceğinin konuşulduğu toplantı, TÜGİAD Ege Şubesi dernek binasında yapıldı. TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede Koruncuk Vakfı İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli ve beraberindeki heyet, Koruncuk Vakfı’nın yaptığı çalışmalar, inşaatı tamamlanan ve bu yıl içinde yaşamın başlayacağı Urla’daki Çocuk Köyü hakkında bilgi verdi.

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş, Koruncuk Vakfı’nın yaptığı çalışmaların çok değerli olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, kendilerinin de üstlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini söyledi. TÜGİAD Ege Şubesi yönetimini ve üyelerini 15 dönüm arazi üzerinde inşa edilen ve tamamen bağışlarla hayata geçirilen Çocuk Köyü’ne davet eden Nişli, “TÜGİAD Ege Şubesi ile Koruncuk Vakfı’nın beraber yapabileceği bir çok proje var. Tüm TÜGİAD üyelerini 120 çocuğun yaşayacağı ve bu sene hayatın başlayacağı Çocuk Köyü’nde ağırlamak isteriz. Sonrasında da iki kurumun bir çok sosyal faaliyetlerde de bulunacağına inanıyorum. Bugünkü ziyaretimiz, bu işbirliğinin başlangıcı olsun” dedi.

TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş da TÜGİAD hakkında bilgi vererek bundan sonra dernek olarakKoruncuk Vakfı’na her türlü desteği vereceklerini ve ilk olarak geliri Koruncuk Vakfı’na kalmak üzere Çocuk Köyü’nde bir kahvaltı organizasyonu yapmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Sonrasında TÜGİAD Ege Şubesi’ni “Koruncuk Dostu İşyeri” ilan eden Koruncuk Vakfı İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Işıl Nişli, bu konuyla ilgili tabelayı TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Yavaş’a teslim etti.

Editör: Haber Merkezi