İZ GAZETE - Tartışmalara neden olan “Agamemnon” ismi üzerine konuşan Memiş Sarı, ‘’Agamemnon tıpkı Homeros, Hasan Tahsin, Seferihisar gibi İzmir’dir. Kentimiz bu kişilerle birlikte çok daha özeldir, özelimizdir.’’ Sözlerini kullandı.

Memiş Sarı’nın açıklaması:

YALANA TALANA KARŞI DEMOKRASİNİN VE EMEĞİN YANINDAYIZ

Yapay gündemlerle kentin gelişimine karşı çıkanlar kentte yapılan hizmetlerin üstünü örtbas etmek istemektedir. Örneğin Pandemi de maske dağıtamayanlar, depremde İzmir dayanışmasına gölgelemek isteyenler, işçilerin kıdem tazminatına saldırıda bulunanlar, asgari ücret ve emekli maaşlarında TÜİK verileri ile yoksullaşmayı sağlayanlar esnafın halini görmeyenler. Bu ve buna benzer yapay gündemlerle gerçeği gizleyemeyeceklerdir. Biz DİSK olarak yapay gündemlerle değil gerçeğin peşinde demokrasi ve özgürlük mücadelesinin yanında olmaya yalanlarla dolanlarla iş yürütenlerin karşısında olmaya devam edeceğiz.

Yeri geldiğinde 8000 yıllık tarihimizle övünen İzmirliler ’in her bir ferdi asla değmeyecek gerekçelerle bu bütünleşik anlayışımıza zarar vermemelidir. Agamemnon tıpkı Homeros, Hasan Tahsin, Seferihisar gibi İzmir’dir. Kentimiz bu kişilerle birlikte çok daha özeldir, özelimizdir.

Bu kentte tüm ayrımcılığa karşı kardeşliğin dostluğun ve Demokrasinin temelleri daha sağlam atılmaya devam edecektir.

Editör: Haber Merkezi