Kerem Ali Sürekli' nin ilk durağı Behçet Uz Çocuk Hastanesi oldu. Sürekli, akşam geç saatlerde gerçekleşen ziyarette hasta çocuklara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti ve kendileriyle ilgilendi.

Sürekli, “Tüm çocuk hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Konu çocuklarımız olunca akan sular duruyor. Onlar bizim gözümüzün nuru. Onların sağlıkları, gelecekleri her şeyden önemli" dedi.

Kerem Ali Sürekli'nin diğer durağı ise Karşıyaka Devlet Hastanesi oldu. Doktorlarla görüşen Kerem Ali Sürekli, acil serviste çeşitli rahatsızlıklardan dolayı tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Sürekli, “AK Parti hükümeti sağlık alanında devrim niteliğindeki uygulamaları yürürlüğe koydu. Sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı 2003 yılında yüzde 39,5 iken, 2014 yılında sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı yüzde 71,2' ye yükselmiştir. Sağlık hizmetlerinde memnuniyet oranı B Avrupa ortalaması ise yüzde 63' tür. Bu rakamlardan Ak Parti hükümetlerinin sağlık alanında çok iyi bir noktaya geldiğini göstermektedir" dedi.


İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi