Müzayedede, aralarında tabloların da bulunduğu çeşitli eserler, açık artırmayla şatışa çıkarıldı. Onlarca duyarlı firmanın bağışladığı ürün ve hizmetler de stantlarda yine hayvanlara gelir sağlamak için satışa sunuldu, hediye çekilişleri de yapıldı. Hayvanseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müzayedede, Dila Kartal, Enis Karakoç, Beyza Başak Akdoğan canlı müzik performanslarıyla konuklara neşeli dakikalar yaşattı.

Etkinlikten elde edilen gelirin tamamının ülke genelinde sahipsiz hayvanlara destek olmak için kurulan HİPDER'e bağışlanacağını belirten MB City Hotel Müdürü Ece Veral Bükey, "Sokakta yaşayan hayvanların sahipsiz olmadığını bu dayanışma ile gösterdik. Onlara sahip çıkmak tüm insanların sorumluluğudur" dedi.

İzmir Otel Pansiyon ve İşçileri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gönen, bu dünyanın yalnızca insanlara ait olmadığını, diğer bütün canlıların en az insanlar kadar yaşam hakları olduğunu belirterek, "Sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanların sorunlarına sektör olarak duyarsız kalmayarak, bu konuda hazırlanan sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vereceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi