Sempatik kişiliği ve mütevazı tavırları ile beğeni toplayan Çağlar, son olarak Ege Orman Vakfı’nın “Size Özel Bir Fidan” çalışması ile CHP Narlıdere Kongre delegelerinin her biri için dikilecek fidanların yer alacağı Narlıdere Hatıra Koruluğu’nu Torbalı’da oluşturuyor.

 'BUGÜN EKTİĞİMİZ FİDANLAR AĞAÇ OLACAKTIR, AĞAÇLAR İSE YARINLARIMIZ İÇİN UMUT'

Serkan Çağlar, delegelere her fidan için aldığı sertifikaları yaptığı mahalle toplantılarında teslim etmeye başladı. Yaptığı çalışma hakkında “Bugün ektiğimiz fidanlar ağaç olacaktır, ağaçlar ise yarınlarımız için bir umut” diyen Çağlar: Franklin Roosevelt’in dediği gibi “Bir ulusun uygarlık düzeyi üzerinde yaşadığı toprakları ağaçlandırması ile ölçülür.” Bizler ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma idealinin takipçileri olarak doğaya ve yeşile mutlaka önem vermeliyiz. Toprağa diktiğimiz fidanlarla cennet yurdumuza, gönüllere ekeceğimiz fidanlarla yoldaşlarımıza ve yurttaşlarımıza umut olacağız.” İfadelerini kullandı.

Çalışmasına Altıevler ve Sahilevleri mahallelerine yaptığı ziyaretlerle başlayan Çağlar, önümüzdeki günlerde diğer mahalleleri de ziyaret ederek delegelere sertifikalarını teslim edecek.

Editör: Haber Merkezi