Ziyarette Selvi Kılıçdaroğlu’na, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi Ergül Arslan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in eşi Gönenç Yücel ile CHP Çiğli ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Selvi Kılıçdaroğlu ilk ziyareti geçtiğimiz yaz, kreş servisinde unutularak yaşamını yitiren 3 yaşındaki Alperen Sakin’in annesi Buket Sakin’e gerçekleştirdi. Yaşanan elim olaydan dolayı duyduğu üzüntüyü ve adil yargılamanın gerekliliğini dile getiren Kılıçdaroğlu, acılı anneye baş sağlığı diledi.

Selvi Kılıçdoğlu daha sonra Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 2016 yılında polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında yaşanan bombalı saldırıda şehit düşen Özgür Erdoğan’ın ailesini ziyaret etti ve anne Mücessel Erdoğan’ın anneler gününü kutladı, çiçek takdim edip anneyle sohbet etti.

Selvi Kılıçdaroğlu daha sonra felçli engelli oğluna bakan Fatma Şen’i evinde ziyaret etti. Şen’in elini öpen ve anneler gününü kutlayan Selvi Kılıçdaroğlu, anneye çiçek vererek, 40 yaşından sonra felç olan oğluna bakım için gösterdiği özveriden dolayı anneyi tebrik etti.

Kılıçdaroğlu daha sonra geçtiğimiz yıl Diyarbakır’da operasyonda şehit düşen 25 yaşındaki polis memuru Şenali Ocak’ın ailesini ziyaret etti. Şehidin annesi Gönül, babası Mehmet Ali, eşi Yelda ve oğlu Enes Ocak ile sohbet eden Kılıçdaroğlu “Yaşanan acı çok büyük” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Kılıçdarodğlu’nun son ziyareti ise Tekirdağ’da sağanak nedeniyle yükselen derede akıntıya kapılarak şehit olan 21 yaşındaki Topçu Onbaşı Sefa Nur Parhan’ın ailesine oldu. Kılıçdaroğlu acılı anne Tacide Parhan’a baş sağlığı dileklerini ileterek anneler gününü kutladı.

Editör: Haber Merkezi