Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında imkanı olan herkes evlere kapandı. Uzun yıllar İz Web Tv’deki canlı yayınlarla halkın haber alma hakkına hizmet eden ekibimiz ‘home office’ çalışıyor olması sebebiyle canlı yayınlarını şimdi de instagram hesaplarınıza taşıyor.

Konuyla ilgili İz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal siz değerli okurlarımız ve sosyal medya takipçilerimiz için şu açıklamayı yaptı:

“Değerli İz Gazete okurları... Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemiz de evine kapandı. Kaygı ve stres içerisinde geçirdiğimiz şu günlerde hayat ise öyle ya da böyle devam ediyor. İz Gazete olarak salgının ilk günlerinden itibaren ofisimizi kapatarak, gazetemizi sizler için evlerimizden hazırlıyoruz. Gazetemizi her gün bayilere ulaştırdığımız gibi, izgazete.net olarak anlık bilgileri okurlarımızla paylaşıyoruz. ‘Ne oluyor, ne yapmalıyız? Ülke ve dünya nereye gidiyor?’ sorularını hem politikacılarla hem de uzmanlarla canlı olarak yorumlamak üzere, salgın günlerinin teknik imkanları içerisinde Instagram canlı yayınlarına başlıyoruz. Evde kalmaya devam eden okurlarımız, yayınlarımıza soru ve görüşleri ile dahil olabilir”

‘Ümit Kartal ile Potkal’ instagram söyleşilerinin ilk konuğu 30 Mart Pazartesi saat 15.00’da CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel olacak. İkinci konuk ise 31 Mart Salı akşamı saat 21.00’da CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem olacak. Canlı yayınlara @izgazete instagram hesabından katılabilirsiniz. 

Editör: Haber Merkezi